dochter van Huitema-Vallinga BVVallinga - de Jong is aangeslotten bij Bouwgarant & Bouwend Nederland

Welkom bij Vallinga - de Jong!

Bent u de eigenaar van een historisch pand? Overweegt u een monumentaal gebouw te kopen en/of te restaureren? Wilt u bouwen in oude stijl? Kortom, zoekt u een specialist in restauratie, onderhoud of klassieke nieuwbouw? Door onze jarenlange ervaring zijn wij professionals in het restaureren en dus de perfecte partner voor uw klus!

Naast restauratie kunt u bij Vallinga - de Jong ook terecht voor nieuwbouw, verbouw of renovatie werkzaamheden. Sinds januari 2016 zijn wij overgenomen door Bouwbedrijf Huitema Vallinga B.V. Het bedrijf heeft veel ervaring op gebied van nieuwbouw, verbouw, restauratie en renovatie werkzaamheden. Indien u de mogelijkheden in uw situatie wilt bespreken, maak dan een vrijblijvende afspraak.

Voorheen Bouw-en restauratie De Jong B.V. opgericht door Sjirk de Jong in 1989 en gevestigd aan de Enniggaburen te Workum. Het bedrijf (dochteronderneming) gaat verder onder de naam Vallinga - de Jong, restaureren & bouwen en draagt zijn kennis en specialisatie over op het gebied van restaureren. Door de overname beschikt de dochteronderneming over meer personeel en zijn er kansen om grotere projecten aan te nemen.

Sjirk de Jong vindt het prettig en heeft een goed gevoel dat op deze manier het bedrijf kan groeien en voortzetten. Wij zijn echter geen onbekenden van elkaar. Enkele jaren geleden hebben wij de Martinikerk te Bolsward gerestaureerd. Deze samenwerking was prettig en tevens goed verlopen met een gewenst resultaat.

Door onze jaren lange ervaring zijn wij professionals in restaureren en dus de perfecte partner voor uw klus.

Vooraf en tijdens het bouwproces zorgen wij voor een goede communicatie, werkvoorbereiding en werken met korte lijnen. Dit zorgt voor een prettig en goede samenwerking. Tevens gaan wij voortvarend te werk en zorgen als gezamenlijk team dat u tevreden bent met het uiteindelijke gewenste resultaat.